Múlt héten kezdetét vette Black Friday akciónk, amikor egy hónapon keresztül, minden pénteken különböző kedvezmények lesznek a webshopunkban. November 19-én a DAB Herb márka termékeit vásárolhatjátok meg 20% kedvezménnyel!

A karácsony egyre csak közeledik, így itt az ideje, hogy elkezdjünk gondolkodni a tökéletes ajándékokon! Nincs is rosszabb annál, mint az utolsó  percekben összeszedni a kiválasztott termékeket, amikor a legtöbb helyen óriási a tömeg, és meg se tudunk mozdulni. Ennek okán sokszor végül olyan ajándékokat választunk, aminek nem is igazán örül az, akinek adjuk. Mi ebben szeretnénk Nektek a következő hetekben segíteni, így a Natural LaLindához hasonlóan ismét összeállítottunk pár csomagot, ami tökéletes választás lehet az ünnepekre. A Black Friday akciónak köszönhetően pedig most 20% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg ezeket!

Az első csomagban pár olyan terméket ajánlunk, amivel egy alap smink könnyedén elkészíthető. A 3 az 1-ben (alapozó, hidratáló, korrektor) szérumalapozó elfedi a bőrhibákat, a textúrája pedig selymes és extra krémes, így felvitele előtt hidratáló krém használata sem szükséges! A szemöldökszínező nemcsak színezésre alkalmas, hanem vastagabb és teltebb megjelenést is biztosít a szemöldöknek, miközben bírja az egész napos megpróbáltatásokat! A Jasmine szemhéjpúder paletta segítségével pedig egy kis színt adhatunk a megjelenésünknek, valamint az aktuális outfithez párosíthatjuk a szemhéjunk színét. Végezetül koronázzuk meg a sminkünket a DAB Herb növényi rúzsával, ami csodás piros színt kölcsönöz az ajkunknak, sőt még azután is hidratál, hogy színe elhalványult.

A második csomagban pedig a színes hidratáló krémet ajánljuk, ami akkor is tökéletes választás, ha éppen sietősen csak felteszünk egy halvány sminket, ugyanis elfedi a bőrhibákat, valamint a karikás szemeket.  A matt fekete szemkihúzó por tökéletes fekete fedést kölcsönöz a szembőrnek, és kiemeli a szempillákat is, igazán különleges hatást kölcsönözve a szemeinknek. A különböző színben kapható highlighter kiválóan hangsúlyozza a bőr ragyogását, és csillogó fényt kölcsönöz a fényvisszaverő pigmentek által. 

Ne hagyjátok ki a Black Fridayt és vásároljátok meg a DAB Herb márka termékeit most kedvezményes áron és ajándékozzatok minőségi termékeket karácsonyra!