Ne felejtsétek el, hogy egészen április 2-ig vagyis HOLNAPIG, 20% kedvezménnyel vásárolhattok meg MINDEN terméket a webshopunkban! A heti mini blogban szeretnénk részletesebben bemutatni 2 márkát, amit megtaláltok a webshopban, így Ti is könnyebben tudtok választani széles kínálatunkból!


Gondosan válogatjuk a márkákat, amelyek megfelelnek a Rienne filozófiájának, azaz természetes, vegán, fenntartható, környezettudatos, egyedülálló, kiváló minőségű termékeket készítenek. Webshopunkban külföldön rendkívül kedvelt, egyediségüknél fogva páratlan márkák találhatók, melyek teljesen új színt jelentenek hazánk kozmetikum piacán, hiszen csak és kizárólag a Rienne Natural Beautyshop forgalmazásában kerülnek értékesítésre.

Mindegyik márka számára egyaránt kiemelt fontosságú Földünk, környezetünk védelme. Ezt több módon is támogatják. A természetes összetevők, az újrahasznosított csomagolás, a környezettudatos gyártási folyamatok mind azt a célt szolgálják, hogy a természet megóvása mellett, azzal összhangban, de egészségesen éljünk.

 

A Dab Herb márkát Crissy Beredo és Faye Joanino alapította 2015-ben. Céljuk az volt, hogy olyan gyógynövényes, a természettel harmonizáló és kémiai anyagoktól mentes sminktermékeket hozzanak létre, amelyek nem csupán kímélik a bőrt, de meg is újítják annak szerkezetét. A termékek különlegessége, hogy élelmiszer minőségű, bio alapanyagokból készülnek. A farmgazdaságokban termesztett gyógynövények, virágok, valamint a hozzáadott vajak és illóolajok teszik ellenállhatatlanná és páratlanná a termékeket, melyek gyulladáscsökkentő hatásuk miatt aknés, érzékeny bőrre is használhatók, elősegíthetik annak gyógyulását és az egészséges bőr szépségének megőrzését.

Az IDUN Minerals márka kizárólag vegán termékeket állít elő, kutatókkal és bőrgyógyászokkal szoros együttműködésben. Termékeik Svédországban főként gyógyszertárakban kaphatók, ez is mutatja, hogy a legszigorúbb előírásoknak is megfelelnek.  Bőrápolók, sminktermékek egyaránt megtalálhatók palettájukon. A magas színvonalú és kiváló minőségű termékek érzékeny és problémás bőrre is egyaránt használhatók. A kozmetikumok mindegyike hypoallergén és parabén mentes, kizárólag újrahasznosított csomagolásban kerül értékesítésre. A termékeket állatokon nem tesztelik.

További márkákat is találtok a webshopunkon, amelyeket április 2-ig szintén 20% kedvezménnyel vásárolhattok meg!