Végre itt a jó idő, nyakunkon a nyár és a meleg, így most szeretnénk Nektek megmutatni, hogy 2021 nyarának mik lesznek a divat színei, amiket érdemes lesz viselni! Megjelennek a klasszikus árnyalatok, az energikus tónusok és a feltűnő kontrasztok is. 

A tűzpiros sosem megy ki a divatból, az idei nyáron viseljük akár a hétköznapok folyamán is. A piros ruhák, kiegészítők izgalmassá teszik a megjelenésünk és magabiztossá tesznek minket. A sminkünkben is megjelenhet ez a szín, az IDUN Minerals termékcsaládban ajakfényt és ajakrúzst is találhattok a piros gyönyörű árnyalataiban. Piros ajkakkal meg tudjuk koronázni a elkészült sminkünket, ami után minden szem ránk fog szegeződni. 

A földárnyalatok elsősorban ősszel szoktak hódítani, azonban ebben az évben a csokibarna a nyári színek közé férkőzte magát. Ez a szín az elegancia egyik legtökéletesebb képviselője, ami megjelenhet a sminkünkben vagy a ruházatunkban is. Nagyszerűen kiegészítik az arany ékszerek, karika fülbevalók a barna árnyalatot, amit a sminkünkben is meg tudunk mutatni. Az IDUN Minerals Lavendel szemhéjpúder palettájában megtalálhatjuk azokat a színeket, melyek egy tökéletes szemsmink elkészítéséhez szükségesek. 

Nincs olyan nyár, amikor ne jelenne meg a rózsaszínnek valamilyen árnyalata, ez idén sincs másként. A púder és virágszirom árnyalatok dominálnak elsősorban, melyeket érdemes hasonló letisztult színekkel kombinálni. Az IDUN Minerals termékei között találunk ajakfényt, ajakrúzst, valamint a Norrlandssyren szemhéjpalettát. Ezek segítségével egy szuper nyári sminket tudunk készíteni, amit párosíthatunk a ruhánkhoz vagy a kiegészítőinkhez. 

A tökéletes smink elkészítéséhez elengedhetetlen, hogy olyan alapozót használjunk, ami teljesen passzol a bőrünk árnyalatához, azonban ezt sokszor nehéz megtalálni. Az alapozó választás során fontos, hogy megismerjük a bőrünket és minőségi termékeket használjunk, hogy ne károsítsuk az arcunkat. Az IDUN Minerals termékcsalád mindenki számára kínál folyékony ásványi alapozót, több árnyalatban. Nem szárítja a bőrt, egészséges és természetes fényt ad, hidratáló áfonyamag-olajjal, antioxidánsokkal és glicerinnel van dúsítva. Ez egy olyan  alapozó, amely a pórusok eltömődése nélkül biztosít tökéletes fedést. 

Végezetül válasszunk olyan szempillaspirált, ami kiemeli a szemeinket, dúsítja a szempilláinkat, anélkül, hogy azok összeragadnának. A Silfr szempillaspirál  hosszabbító hatású, aminek köszönhetően hosszú, dús és fekete szempillákat kapunk. Magasan tisztított ásványokat tartalmaz, amelyek intenzív színt adnak. A Silfr Black 100% vegán és szemészetileg tesztelt. Úgy fejlesztették ki, hogy mindenki számára megfelelő legyen, beleértve az érzékeny szemű és kontaktlencsét viselőket is. 

Készítsük el a tökéletes sminket a mindennapok során, úgy, hogy mégis jól érezzük benne magunkat és ne azt tapasztaljuk, hogy a bőrünk nem kap levegőt. Viseljük magabiztosan a nyár színeit a ruháinkon, kiegészítőinken és a sminkünkben is!

A blogban említett termékeket és az IDUN Minerals termékcsaládba tartozó sminkeket megtalálod a webshopunkban