50% kedvezménnyel várunk webshopban augusztus 2-ig!

Itt a nyár, amikor mindenki sokkal szabadabb, tovább vagyunk ébren, gyakrabban találkozunk emberekkel. Ennek okán többször teszünk fel sminket, így itt az idő, hogy Te is beszerezd a legjobb termékeket, hogy a sminked ne csak szép legyen, de minőségi, környezettudatos és vegán termékeket is használj az elkészítése során!

Az IDUN Minerals szemhéjalapozó úgy rögzíti a szemhéjfestéket, hogy az egész nap tartós marad. Matt szemhéjfesték alapozó, amely kiegyenlíti a szemhéj felületét, miközben eltávolítja a felesleges zsírt a szemhéjakról. és nem rakódik bele a bőr apró ráncaiba. Tökéletes különleges alkalmakra, amikor tartós sminkre vágyunk. Most pedig 6290 Forint helyett 3145 Forintért a tiéd lehet!

Az IDUN Minerals szemöldökszínező tökéletes azok számára, akik egyetlen termékkel kívánják megalkotni a tökéletes szemöldököt. Gél, amely színt, formát és stabilitást kölcsönöz a szemöldöknek. Könnyen felvihető a kis kefe segítségével. Most pedig 6090 Forint helyett, 3045 Forintért megvásárolhatod!

Ha pedig a bőrödet szeretnéd ápolni válaszd az IDUN Minerals hidratáló olajos arcszérumot. Intenzív hidratáló és tápláló hatású, ragyogást ad a bőrnek. Nyugtató hatású, ellensúlyozza a vörös, irritált bőrt. Repceolaj, zabolaj, olívaolaj és sheavaj hozzáadásával készül, antioxidánsokkal dúsítva. 10.490 Forint helyett pedig 5245 Forintért megvásárolhatod!

Válaszd Te is a minőségi termékek nyújtotta előnyöket!