Fontos, hogy a meleg nyári napokon olyan alapozót találjunk, ami hosszantartó hatást biztosít, és a mindennapi megpróbáltatásokat is kiállja, valamint nincs maszkhatása az arcbőrünkön.

Itt az ideje, hogy élvezzük a nyár nyújtotta lehetőségeket, és kimozduljunk otthonról a családunkkal vagy a barátainkkal. Egy esti bulizás, egy esküvő, egy családi grillezés pedig tökéletes alkalom arra, hogy szép sminket készítsünk! 

Fontos, hogy a mindennapi sminkünk során minőségi termékeket használjunk, hogy a bőrünk sokáig egészséges és fiatal maradjon. Sok esetben nagy kárt tehetünk egyes készítményekkel, amiket hosszú távon nehezen tudunk kijavítani. A IDUN Minerals termékcsalád kifejezetten úgy lett kifejlesztve, hogy az érzékeny, nagyobb odafigyelést igénylő bőr számára is megfelelő legyen.

A tökéletes sminkhez az első és legfontosabb, hogy megtaláljuk a számunkra megfelelő alapozót, ami tökéletes fedést biztosít, miközben levegőzni hagyja a bőrt. Mindenkinek más-más színárnyalat a megfelelő, aminek a kiválasztása meghatározó, annak érdekében, hogy ne térjen el saját bőrünk színétől.

Az IDUN Minerals termékcsaládban több szín közül választhatsz, így mindenki megtalálja a számára megfelelőt. A készítmény természetes ragyogást biztosít a bőrnek, miközben elfedi az esetleges bőrproblémákat, és szép egyenletes felületet hoz létre az arcon. A folyékony ásványi alapozó nem tömíti el a pórusokat, valamint nem szárítja a bőrt. Minőségi alapanyagokból állították elő, aminek köszönhetően pozitív hatásai vannak az arcbőrünkre, és az egész napos viselése sem tesz kárt a bőrünkben. Hidratáló áfonyamag-olajjal, antioxidánsokkal és glicerinnel  van dúsítva, amik mind-mind elősegítik a bőrünk fiatalságának és egészségének fenntartását.