Végre itt a nyár és a jó idő, azonban ez azt jelenti, hogy a nap folyamán többször kell korrigálnunk a sminkünket, hogy mindig tökéletes állapotban legyen. Összegyűjtöttünk Nektek pár olyan terméket, amit mindenképp vigyetek magatokkal, így ki tudjátok javítani az apróbb hibákat a sminketekben, amiket a nyári forróság okoz. 

A termék, amit mindenképp vigyél magaddal a mindennapok során, az IDUN Minerals Len színes hidratáló arckréme, ami eltakarja a bőrhibáinkat vagy éppen a szem alatti karikákat. Vegán ápoló nappali krém, amely természetes fényt kölcsönöz a bőrnek. Enyhe színkorrekciós hatással bír a nagymértékben tisztított ásványi anyagoknak köszönhetően. 2 az 1-ben: bőrápoló és alapozó, természetes olajokat, mint a repce, shea és olíva. Antioxidánsokkal, C- és E-vitaminnal, valamint glicerinnel dúsított.

Egy szemhéjtus segítségével könnyen fel tudjuk dobni a sminkünket, valamint hangsúlyt adunk a szemeinknek. Egy tusvonal meghúzásával pedig a hétköznapi sminket át tudjuk alakítani az esti vacsorára vagy éppen bulira. Az IDUN Minerals Kol folyékony, vízálló szemhéjtust ajánljuk, amely tökéletes fedést biztosít, a tisztított ásványi pigmenteknek köszönhetően pedig gyorsan szárad.

Úgy gondoljuk, hogy a legegyszerűbb sminket is fel lehet dobni egy rúzzsal vagy szájfénnyel, amihez az IDUN Minerals ajakfényeit ajánljuk. Használata csillogó, hidratált ajkakat eredményez. Finomított ásványi anyagok és ragyogó szín ötvözete. Mélyen hidratáló hatását a hamvas szeder olaj és az E-vitamin adja. A webshopunkban több színben is megtalálhatóak.

Végezetül pedig egy olyan termék, amit mindenképp tartsatok a táskátokban a meleg időszakokban, a True Organic of Sweden Undercover uniszex dezodor, aminek segítségével nem kell attól tartanuk, hogy a nagy melegben kellemetlenül megizzadunk. Bármikor elő tudjuk venni, hogy felfrissítsük magunkat a nap folyamán.