Sokszor nem fér bele az időnkbe egy komplett smink elkészítése, de ezt könnyen orvosolni tudjuk! Meg is mutatjuk nektek, hogy mi a megoldás a rohanós hétköznapokra!

Ilyenkor egyszerűen tegyünk fel egy szájfényt vagy egy rúzst egy kis szempillaspirállal, aminek köszönhetően máris fel tudjuk dobni a megjelenésünket. Egy kis ragyogást tudunk csempészni a borús mindennapokba egy csillogó szájfény segítségével! Ezt az egyszerű sminket pár perc alatt el tudjuk készíteni, ennek köszönhetően nem vesz el sok időt, de mégis csempésztünk egy kis különlegességet a megjelenésünkbe!

Az IDUN Minerals márkának különböző szájfényeit és ajakrúzsait is megtalálhatod a webshopunkban! Számos szín közül tudsz választani, de emellett több rúzst is találhatsz további márkák kínálatából.

Az IDUN Minerals szájfény mélyen hidratáló hatását a hamvas szeder olaj és az E-vitaminnal adja. Ezek mellett pedig hipoallergén, parabenmentes és környezetbarát csomagolással érkezik. Emellett pedig 100%-ban vegán.

A DAB Herb növényi, szerves ajakrúzs, amely 3 fő összetevőből áll. A piros gyökér, mely antibakteriális hatású, az alkanet gyökér, amely bőrpuhító, valamint a répagyökér, amely antioxidáns hatású. Növényi pigmentek biztosítják a színt, aminek köszönhetően sokáig az ajkunkon marad.  A rúzs hidratálja az ajkakat még azután is, hogy a színe halványul.

Próbáld ki Te is és ismerd meg a minőségi termékek nyújtotta előnyöket!