Itt a nyár, így itt az ideje az élénkebb, erősebb sminkeknek. Megmutatjuk Nektek, hogy miket használjatok hozzá, ahhoz, hogy tartós legyen, és bírja az egész napi megpróbáltatásokat! Most pedig egy szuper lehetőséget is hoztunk Nektek, ugyanis minden terméket 40% kedvezménnyel vásárolhattok meg.

Különböző sminkeket szeretnénk Nektek bemutatni, amit Ti is el tudtok készíteni egy esti teraszozás vagy baráti összejövetel alkalmával! Igyekeztünk olyan sminkeket bemutatni, amik könnyen elkészíthetőek és nem igényelnek nagy szaktudást!

Az első smink maga az alap, ami egy ragyogó, barnás-bronzos szemsmink. Először vidd fel a teljes mozgó szemhéjadra a bronzos szemhéjpúdert. Az árnyékvonalakra pedig satírozz barna színt. Ezután húzd ki a felső szempillavonalad szemhéjtussal. Ez a lépés kihagyható, ugyanis enélkül is mutatós lesz a végeredmény. Eldönthetjük, hogy milyen „cicaszemeket” szeretnénk varázsolni magunknak, ugyanis tudjuk változtatni a tusvonal hosszúságát és a vastagságát egyaránt. Majd a szempillavonalad alá tegyél egy kis barnát. Végül használj szempillaspirált a smink teljessé tételéhez.  A smink elkészítéséhez használd az IDUN Minerals Lavendel szemhéjpúder palettát, a Kol személytust, és a Silfr szempillaspirált.

 

Az alapunk a már bemutatott barnás-bronzos szemsmink, aminél a csavar egy élénkebb árnyalat a szemzugba! Igazán egyszerű elkészíteni, de a mindennapi megjelenésünket mégis egy picit feldobja! Mindenki maga tudja kiválasztani, hogy melyik szín passzol hozzá a leginkább, és melyikkel lesz tökéletes a végeredmény. Mi az IDUN Minerals Norrlandssyren szemhéjpalettát ajánljuk hozzá, amely színeiből mindenki tud válogatni magának a smink elkészítéséhez. Abban az esetben, ha a színt jobban rávisszük a felső szemhéjra, akkor egy még látványosabb eredményt kapunk. Úgy, hogy még mindig csak egyetlen árnyalattal dobtuk fel natúr szemsminkünket.

Magát a „cicaszem” sminket is elkészíthetjük neon árnyalatban, ugyanis találhatunk színes tusokat, valamint szempillaspirálokat kifejezetten élénk színekben.

Ne felejtsük el a csillogást sem! Bátran használjunk csillogást a tökéletes nyári smink elkészítéséhez, ugyanis a csillogásból sosem elég! A legegyszerűbb árnyalatok is tudnak igazán különleges végeredményt nyújtani, ha merünk kísérletezni a színekkel és az árnyalatokkal. Találd meg a hozzád leginkább passzoló sminket, amiben a legjobban érzed magad és magabiztosan viseled. A fentebb említett palettákban nagyon szép csillogó árnyalatokat találtok.

A szemsminkedet párosítsd a megfelelő alapozóval, szempillaspirállal, valamint rúzzsal.

Keresd a webshopban termékeinket, amik garantáltan bírják az éjszakába nyúló bulizást, valamint a mindennapi rohanást!