Az elmúlt hetekben részletesebben megismerhettétek a DAB Herb márka termékeit!

Itt van az ősz, amikor szuper sminkeket lehet készíteni, amivel igazán fel lehet dobni a borús hétköznapokat.

Az ősz igazán csodás tud lenni, amikor a sötétebb tónusú színeivel ragyogni tudsz. Használhatunk föld színeket, bordót, aranyat vagy akár narancssárgát, ha bevállalósabbak vagyunk. Tehetünk fel fekete tusvonalat, hogy még jobban kihangsúlyozzuk a szemeinket, zárásként pedig fekete és hosszú pillákkal dobhatjuk fel az őszi sminkünket, amit egy minőségi szempillaspirál segítségével könnyen elérhetünk.

A DAB Herb márkánál találhatunk egy szérum alapozót, ami egyszerre hidratál, fed és korrektorként is remekül szuperál. Ennek köszönhetően pedig egy szuper alapot tudunk adni a sminkünknek. Tökéletesen elfedi a bőrhibákat, miközben ápolja és nyugtatja a bőrünket, mindemellett egy hosszú és mozgalmas nap után is az arcunkon marad.

A szemsminkünk elkészítéséhez a Jasmine szemhéjpalettát, valamint az IDUN Minerals palettáit ajánljuk, ezekben biztosan megtalálod a megfelelő színt az őszi sminked elkészítéséhez. Egy romantikus vacsora, egy baráti összejövetel vagy egy nyárzáró buli alkalmával pedig ne felejtsük el egy a csillogást sem. Aki erősebb sminkre vágyik, a matt fekete szemkihúzópor segítségével még különlegesebb hatást tud elérni. 

Ne feledkezzünk meg a highlighter használatáról sem, ami igazán kiemeli a sminkünket és a borús hétköznapok során is csillogást tud csempészni napjainkba. A szánk kiemelésére a Root Lip Tint ajakrúzst ajánljuk, valamint az IDUN Minerals termékeit, amivel meg tudjuk koronázni a sminkünket. 

Végezetül pedig az IDUN Minerals szempillaspirállal emeljük ki a pilláinkat is, hogy igazán hangsúlyos szemeket kapjunk.

Nem szabad szomorkodni a nyár végeztével se, inkább készíts magadnak egy szuper sminket!