Karácsony után egy szempillantás alatt itt is van a szilveszter, aminek teljesen más hangulata van, mint a karácsonynak. Ez a bulizásról szól, és előtte minden nő és férfi sokat készülődik, hogy igazán különleges legyen a megjelenése az év utolsó napján. 

Ilyenkor kimozdulunk vagy otthon ünneplünk, de általában egy kicsit díszesebb, csillogósabb ruhában, sminkben várjuk az előttünk álló új évet.  Mi most ehhez hoztunk egy smink ötletet, hogy igazán ragyoghassunk, miközben búcsúztatjuk a 2021-es évet, és köszöntjük a 2022-es esztendőt. 

Először is alaposan mossuk meg az arcunkat, hogy minden szennyeződést eltávolítsunk, ezután pedig kezdhetjük is a tökéletes szilveszteri smink elkészítését. 

A DAB Herb szérumalapozójával kezdjünk, aminek segítségével minden bőrhibát és szemünk alatti karikát el tudunk tüntetni. A tartósságának köszönhetően pedig egész éjszaka stabilan az arcunkon marad, miközben mégis természetes hatást kelt. 

Ezután készítsük el a szemsminkünket, amelyen a fő hangsúly van a mai sminkünk során. Használjuk az IDUN Minerals szemhéjpalettát, hogy elkészítsünk egy csillogó füstös sminket, amihez olyan színeket tudunk használni, ami az aktuális ruhánkhoz a legjobban passzol. Fokozatosan kenjük fel a sötétebb és világosabb árnyalatokat, valamint csempésszük bele a csillogóbb színeket is, hogy igazán szilveszteri sminket kapjunk a végén. Ilyenkor lehet egy picit sötétebb és ragyogóbb, mint amiket az alap hétköznapokon használni szoktunk. A színeket tudjuk úgy keverni, hogy minden összhangban legyen a megjelenésünk során, a sminkünktől kezdve, a ruhánkon át, egészen a kiegészítőkig. 

Miután elkészítettük a szemeinket, használjuk a DAB Herb highlightereit, hogy egy plusz csillogást adjunk az arcunknak. Végezetül pedig a DAB Herb növényi rúzsával koronázzuk meg a sminkünket, aminek köszönhetően egy igazán különleges sminket kapunk végeredményül.

Innetől kezdve már nincs is más dolgunk, mint élvezni a bulit és vidáman köszönteni az új évet!