Közeledik május első vasárnapja, amikor minden évben az anyukákat ünnepeljük! Mi sem nem feledkeztünk meg rólatok drága édesanyák és azokról sem, akik saját anyukájukat, nagymamájukat lepnék meg egy kis kényeztetéssel.

Anyák napja alkalmából csokorba szedtük legjobb termékeinket, aminek minden nő örülne, hiszen tökéletesen beilleszthetőek a mindennapi rutinba. Fontos, hogy olyan termékeket használjunk, amik nem károsítják a bőrünket, hanem ápolják és feltöltik azt!

A csomag első készítménye az IDUN Minerals Silfr szempillaspirál, ami hosszabb szempilla hatást eredményez anélkül, hogy azok összeragadnának. Magasan tisztított ásványokat tartalmaz, amelyek intenzív színt adnak. A Silfr Black 100% vegán és szemészetileg tesztelt. Úgy fejlesztették ki, hogy mindenki számára megfelelő legyen, beleértve az érzékeny szemű és kontaktlencsét viselőket is.

A következő termék a DAB Herb Root Lip Tint ajakfénye, ami egy szerves ajakfesték. 3 fő összetevőből áll: piros gyökér, mely antibakteriális hatású, az alkanet gyökér, amely bőrpuhító, valamint a répagyökér, amely antioxidáns hatású. Növényi pigmentek biztosítják a színt. A rúzs hidratálja az ajkakat még azután is, hogy halványul.

A szép bőrhöz elengedhetetlen, hogy folyamatosan ápoljuk és tisztítsuk, ezért fontos, hogy lefekvés előtt mindig eltávolítsuk a szennyeződéseket. Az IDUN Minerals bársonyos arcradírjának segítségével a bőrünk mindig ragyogni fog. Mélytisztító hatású krém, ami eltávolítja az elhalt bőrsejteket, megújítja a bőrt, mely bársonyosan sima lesz és új energiával telik meg. 

Végezetül pedig az IDUN Minerals Bronzosító, amit kontúrként és pirosítóként is egyaránt használhatunk a mindennapok során. Használata után csodaszép napbarnított arcot kapunk.

 

Válaszd édesanyád számára az ajánlott termékeket vagy lepd meg egy ajándékkártyával !