Az év minden napján oda kell figyelnünk egymásra, de március 8-án a szokásosnál is nagyobb hangsúlyt kapnak a nők! Ez az Ő napjuk, minden róluk szól, így a tökéletes ajándék sem maradhat el!

Lepd meg szeretteidet az egészségesen szép bőr élményével, és ajándékozz Rienne ajándékkártyát az ünnepekre, így az ajándékozott biztosan azt tudja megvásárolni, amit igazán szeretne! Sokszor nagyon nehéz eltalálni a megfelelő ajándékot, ennek köszönhetően viszont fel tudja tölteni a smink készleteit vagy éppen meg tudja vásárolni azokat a készítményeket, amelyekkel már rég óta szemezget. 

A webshopunkban kizárólag étkezési és növényi, valamint egyéb természetes összetevőkből készült termékek találhatók, melyek alapanyagai egytől-egyig ellenőrzött farmokról származnak, gondosan válogatva kerülnek gyártásba, onnan pedig hozzátok.

Sajátosságuk, hogy a különböző növények minden egyes részét felhasználva jönnek létre ezek a szépségipari remekek, finomított ásványi anyagokkal, melyek regenerálják, újraépítik és szépítik is a bőrt.

A különböző olajok és növények speciális mixtúrája gyulladáscsökkentő és bőrjavító hatást is eredményezhet, így akár aknés bőrre is használhatók. Ennek köszönhetően a legérzékenyebb bőrrel rendelkezők is megtalálják a számukra megfelelő bőrápoló krémeket, sminkeket. 

Az ajándékozott a kártya összegét tetszőleges termékekre válthatja be webshopunkban. Az ajándékkártya megvásárlása egyszerű és kényelmes, így pedig biztos olyat adunk, aminek igazán örülni fog a szerettünk. Válaszd ki a kívánt összeget, majd helyezd a kosárba a terméket. Fizetés után a kártya kinyomtatható.

Ajándékozz egészséget, ajándékozz szépséget!