Az elmúlt hetekben minden pénteken egy adott márka termékeit volt lehetőségetek kedvezményes áron megvásárolni a webshopunkban a Black Fridays akció keretein belül. Az utolsó akció alkalmával pedig a hétvégén, december 10-től 12-ig az eddigi márkák termékeiből állítottunk össze különböző karácsonyi ajándékcsomagokat, amik kedvező áron lehetnek most a Tiétek!

A karácsony egyre csak közeledik, már csak pár nap van az ünnepekig, így itt az ideje, hogy elkezdjünk gondolkodni a tökéletes ajándékokon!

Ne hagyjuk az utolsó pillanatra a vásárlást, ugyanis már most az óriási tömeggel találjuk szembe magunkat a legtöbb bevásárlóközpontban. Ennek okán sokszor végül olyan ajándékokat választunk, aminek nem is igazán örül az, akinek adjuk. Mi ebben szeretnénk Nektek segíteni. Összeállítottunk több ajándékcsomagot, amiben különböző készítményeket találtok, más-más márkáktól. 

Irány a webshop!

Az első csomag:

Tartalmaz egy True Organic of Sweden arcmaszkot, aminek a segítségével igazi spa élményt tudunk az otthonunkba varázsolni. A termék használata tisztítja, tonizálja, hidratálja és feszesebbé varázsolja a bőrt.

Egy IDUN Minerals hidratáló nappali arckrémet, amely intenzíven védi és hidratálja a bőrt a nap folyamán.

Egy DAB Herb szemhéjpalettát, aminek segítségével egy kis színt adhatunk a megjelenésünknek, valamint az aktuális outfithez párosíthatjuk a szemhéjunk színét.

Végezetül pedig szintén a DAB Herb márkától egy növényi rúzst, ami csodás piros színt kölcsönöz az ajkaknak, sőt még azután is hidratál, hogy színe halványult.

A csomag ára 22.990 Forint.

A második csomagban:

Található egy Natural La Linda kézkrém, ami hidratálja és nyugtatja a száraz kezeket, miközben védelmet nyújt az UV-sugarak okozta bőröregedéssel szemben. 

Továbbá egy True Organic of Sweden olajos szérumot, ami egy luxus szérum a ragyogó bőr számára. A tiszta szerves olajok legfinomabb keverékéből áll. Ápolják és táplálják a bőrünket a mindennapok során. 

A csomag ára 10.990 Forint.

A harmadik csomag:

Tartalmaz egy Natural La Linda kézkrémet, egy IDUN Minerals tápláló arckrémet, egy DAB Herb rúzst. Illetve egyik kedvencünket, a DAB Herb szemkihúzó port, ami tökéletes fekete fedést kölcsönöz a szembőrnek, és kiemeli a szempillákat is, igazán különleges hatást kölcsönözve szemeinknek.

A csomag ára 16.990 Forint.

A negyedik csomag:

Babáknak összeállított csomag, amiben található egy Natural La Linda babaolaj, valamint egy pelenkakrém, melyek kifejezetten úgy lettek kialakítva, hogy megfelelőek legyenek a kisbabák számára. Ezek jótékony és hidratáló hatással vannak a bőrre, ami elengedhetetlen mind az anyukák, mint a kisbabák életében. Az illóolajok, mint a mandulaolaj vagy a jojobaolaj, rugalmassá és puhává teszik a bőrt. 

A csomag ára 8.990 Forint.

Ne hagyjátok ki az utolsó Black Fridayt és vásároljátok meg a karácsonyi ajándékcsomagokat most kedvezményes áron és ajándékozzatok minőségi termékeket az ünnepekre!