Fontos, hogy elegendő időt fordítsunk magunkra, amikor kipihenjünk a mindennapi fáradalmakat és relaxálunk. A mai blogban szeretnénk veletek pár praktikát megosztani azzal kapcsolatban, hogy miként lehet igazi spa élményt varázsolni az otthonunkba.

Ki sem kell mozdulnunk az otthonunkból egy kis kényeztetésért, könnyen és egyszerűen megoldhatjuk egy wellness hétvége nélkül is. Egy spa kezelésnél nincs is jobb, azonban ha lelki és testi megújulásra vágyunk, ez sokszor nagyon költséges, valamint sok időt vesz igénybe. Mi most megmutatjuk Nektek, hogy miként végezhetitek el otthon is. 

Az illóolajok, nyugodt környezet és az arcpakolások kombinációjával akár az otthonodba is wellnessélményt varázsolhatsz. Amellett, hogy ez tökéletes arra, hogy magadra figyelj és kikapcsolj, szuper randi is lehet a pároddal, amikor csak egymással tudtok foglalkozni, miközben mind a ketten kiengeditek a fáradt gőzt. 

Először is érdemes ágyneműt cserélni, hogy a relaxáció után egy friss és puha ágyba tudjunk belefeküdni. Nagyon sokat segít a mély alvásban, ha az ágyneműnek igazán jó illata van és frissességet áraszt magából. Az igazán jó alvás pedig elengedetlen ahhoz, hogy kipihenjük magunkat és újult energiával kezdjük a következő napot. 

Az otthonunk nyújtotta minden lehetőséget használjunk ki, a tökéletes spa élmény eléréséhez. Abban az esetben, hogyha a fürdőszobánkban kád van, akkor mindenképp készítsünk egy forró habfürdőt. Gyújtsunk gyertyákat, valamint használjunk illóolajat, ami megnyugtat minket, valamint olyan illatot varázsol, amit igazán szeretünk. Hogyha pedig zuhanyzónk van, egy forró zuhany is tökéletes, érdemes itt is alkalmazni valamilyen illóolajat, ugyanis a hangulat így lesz a legjobb. 

Miután végeztünk a fürdővel, érdemes az egész testünket bekenni testápolóval, hogy igazán puhává varázsoljuk a bőrünket. Mi ehhez a Natural LaLinda Shine mélyhidratáló testápoló krémet ajánljuk, amely táplálja, simogatja és mélyen hidratálja a bőrt.

Ezután érdemes egy kis időt szánni az arcunkra, érdemes arctisztítóval leszedni a fent maradt szennyeződéseket, amihez az IDUN Minerals tisztító hab tökéletes választás. Pár héttel ezelőtt egy komplett esti arcápolási rutint mutattunk be nektek. Annak a lépéseit és termékeit érdemes egy otthoni spa élménybe is beilleszteni a tökéletes lazítás érdekében. 

Zárásként érdemes egy arcmaszkot is feltenni, amit utána fent tudunk hagyni néhány percig, és egy jó könyv társaságában meg tudjuk várni, míg kifejti a hatását. A True Organic of Sweeden arcmaszk kifejezetten erre lett kifejlesztve, a termék használata tisztítja, tonizálja, hidratálja és feszesebbé varázsolja a bőrt. 

Végezetül hallgassunk számunka megnyugtató zenét, amit természetesen az egész spa élmény alatt bekapcsolhatunk, majd olvassunk egy jó könyvet vagy foglalkozzunk olyan dolgokkal, ami boldogsággal tölt el minket, hogy kikapcsoljuk az agyunkat és magunk mögött hagyjuk a zűrös és fárasztó hétköznapokat. 

Te is próbáld ki az otthoni spa élményt!

A termékeket megtalálod a webshopban, sok más egyéb készítmény mellett!