Az elmúlt időszakban minden hétvégén egy adott márka termékei kedvezményes áron vásárolhatóak meg a webshopunkban! Most hétvégén, december 3-tól 5-ig a True Organic of Sweden termékei 20% kedvezménnyel lehetnek a Tiétek!

A rohanó hétköznapok során észre sem vesszük, hogy pár pillanat alatt a nyakunkon van a karácsony. Nincs is rosszabb annál, mint az utolsó  percekben összeszedni a kiválasztott termékeket, amikor a legtöbb helyen óriási a tömeg és meg sem tudunk mozdulni. Ennek okán sokszor végül olyan ajándékokat választunk, aminek nem is igazán örül az, akinek adjuk. Mi ebben szerettünk volna Nektek segíteni az elmúlt hetekben. Igyekeztünk változatosan ajánlani a termékeket, hogy mindenki megtalálja azokat a készítményeket, amiket a mindennapok során szívesen használ. A héten a True Organic of Sweden termékeiből állítottunk össze Nektek egy csomagot. 

A cégnél arra törekedtek, hogy a lehető legkevesebb összetevőből a lehető legjobb hatást tudják kihozni. Az összetevők egymással együttműködve, összhangban hatnak a bőrre. A kizárólag organikus összetevőkből álló termékcsalád kiváló választás, egy természetes befektetés egészségünkbe. 

A csomag tartalmazza a Make My Day arckrémet, ami antioxidánsokban gazdag, tápláló, bőrnyugtató krém, mely védi a bőrt a külső behatásoktól, mindemellett gyulladáscsökkentő hatású. A készítménynek köszönhetően a bőr megújul, rugalmassá válik, nedvességtartalmát megőrzi és lassítja a bőr öregedési folyamatát.

A Sea Me arcmaszk segítségével igazi spa élményt tudunk az otthonunkba varázsolni. A termék használata tisztítja, tonizálja, hidratálja és feszesebbé varázsolja a bőrt.

A Face It arcszérum egy luxus szérum a ragyogó bőr számára. A tiszta szerves olajok legfinomabb keverékéből áll. Ápolják és táplálják a bőrünket a mindennapok során. 

A Body Buddy testápoló egy csábító illatú krém, amelynek használata puha, selymes, ragyogóan hidratált bőrt eredményez. 

Végezetül pedig az Undercover Agent uniszex dezodor, ami mindenki számára a tökéletes választás. Szintetikus alumíniummentes, alkoholmentes természetes dezodor, ami Ho fa és ciprusfa olajjal készült. 

Ne hagyjátok ki a Black Fridays kedvezményeinket és vásároljátok meg az IDUN Minerals márka termékeit most kedvezményes áron és ajándékozzatok minőségi termékeket karácsonyra!