Az elmúlt hetekben több márkát is bemutattunk a Black Fridays akció keretein belül. Minden pénteken különböző kedvezményekkel várunk a webshopunkban, amikor egy adott márkát lehetőséged van kedvezményesen megvásárolni. November 26-án az IDUN Minerals termékeit szerezheted be 20% kedvezménnyel.

A karácsony egyre csak közeledik, már csak pár nap van advent első vasárnapjáig, így itt az ideje, hogy elkezdjünk gondolkodni a tökéletes ajándékokon! Ne hagyjuk az utolsó pillanatra a vásárlást, ugyanis ilyenkor már csak az óriási tömeggel találjuk magunkat szembe. Ennek okán sokszor végül olyan ajándékokat választunk, aminek nem is igazán örül az, akinek adjuk, és végül felesleges dolgokat veszünk meg. Mi ebben szeretnénk Nekted segíteni, és folyamatosan újabb és újabb csomagokat állítunk össze, hogy mindenki megtalálhassa a számára tökéleteset! A Natural LaLindához és DAB Herb-hez hasonlóan ismét összeállítottunk pár csomagot, ami tökéletes választás lehet az ünnepekre. A Black Friday akciónak köszönhetően pedig most 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg ezeket a termékeket!

Két fajta csomagot ajánlunk. Az egyikbe arcápoláshoz szükséges termékeket tettünk, a másikba pedig egy tökéletes smink elkészítéséhez találhatsz termékeket!

Az elsőben ajánljuk a tisztító habot, mely hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket és a sminket, miközben a bőrt hidratálja. A hidratáló, regeneráló, tápláló éjszakai arckrémet, ami minden bőrtípusra ajánlott. A száraz bőrre való tápláló nappali arckrémet, amely intenzíven védi és hidratálja a bőrt a nap folyamán. A hidratáló olajos arcszérumot, ami tápláló hatású és ragyogást ad a bőrnek. Végezetül pedig a bársonyos arcradírt, ami mélytisztító hatású, eltávolítja az elhalt bőrsejteket, a hatására pedig a bőr megújul. A végeredmény bársonyosan sima bőr, új ragyogással megtöltve.

A második csomagba különböző sminktermékeket tettünk, amivel elkészíthető a tökéletes karácsonyi vagy szilveszteri smink. Ha igazán jó és tartós sminket szeretnél, először használjunk Primert. Sima, selymes bőrt eredményez, amely egész nap biztos alapot nyújt a sminkünknek.  A folyékony ásványi alapozó halvány és természetes ragyogást biztosít a bőrnek a pórusok eltömődése nélkül, és nem szárít. A szemhéjunkra tegyünk kifejezetten erre kifejlesztett szemhéjalapozót, ami fixálja a sminket, extra tartást ad a szemhéjfesték alá, matt bőrt eredményez. Végezetül pedig a szemhéjpúder paletta, ami magas pigmentű szemhéjpúder, matt és csillogó árnyalatokkal tele!

Ne hagyd ki a Black Fridayt és vásárold meg kedvenc IDUN Minerals termékeid most kedvezményes áron és ajándékozz minőségi termékeket karácsonyra!