A napokban sokszor nagyon szeles és hűvös volt az időjárás, ami nem kegyelmez az arcbőrünknek. Ilyenkor könnyen kiszárad, kisebesedik, ami utána komoly fájdalmakkal jár a mindennapok során. Fontos, hogy odafigyeljünk bőrünkre és bevezessünk a reggeleinkbe egy olyan arcápolási rutint, ami segítségével igazán ragyogni tudunk. 

Az  éjszaka után arcbőrünkre ráfér a reggeli frissítő, ugyanis több salakanyag kerülhet rá, valamint szükséges az elhalt hámsejtek eltávolítása. Ennek okán először egy alapos tisztítással kell kezdenünk, öblítsük le az arcunkat vízzel, majd alkalmazzunk egy arctisztítót. Mi az IDUN Minerals tisztító habját ajánljuk, mely hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket és az esetlegesen fennmaradt sminket, miközben a bőrt is hidratálja. 

Második lépésként használjuk a True Organic of Sweden olajos arcszérumot, ami egy intenzív hidratáló és tápláló hatású szérum, a használata pedig ragyogást ad a bőrnek. Nyugtató hatású, ellensúlyozza a vörös, irritált bőrt. Repceolaj, zabolaj, olívaolaj és sheavaj hozzáadásával készül, antioxidánssal dúsítva. E-vitamint tartalmaz, aminek köszönhetően ápolja és új erőt ad a bőrnek. 

Fontos, hogy olyan krémeket alkalmazzunk, amelyek megfelelően hidratálják a bőr felületét. A szemkörnyékápoló krémek elengedhetetlenek a reggel folyamán, az IDUN Minerals szemkörnyékápoló széruma egész nap biztosítja a megfelelő nedvességtartalmat a szemeink alatt.

Zárásként pedig ne feledkezzünk meg egy nappali arckrémről sem, amihez mi az IDUN Minerals nappali krémét ajánljuk, ami egy száraz bőrre való készítmény, mely intenzíven védi és hidratálja a bőrt. Az E-vitamin és a folsav ellensúlyozza a külső behatásokat, a zab- és repceolaj ápoló és tápláló hatású, a kakaó és sheavaj pedig puhává varázsolja a bőrünket. 

Ezután pedig felhelyezhetjük a sminkünket, amihez a webshopban különböző magas minőségű termékeket találsz!