A Dab Herb márka sok szempontból kiemelkedő. Crissy, az üzlet tulajdonosa büszke arra, hogy hatékony, bio, magas minőségű, egészséges összetevőket tartalmazó termékeket, felelősségteljes tárolóedényekben kínál. 

A DAB Herb márka minőségi termékeket gyárt, mindezt teljesen műanyag mentesen, ennek köszönhetően pedig a sminkelés során sem kell megfeledkeznünk a környezettudatosságról.

A smink alapja az alapozás, valamint a bőrhibák elfedése, így ebben a miniblogban szeretnénk nektek bemutatni két terméket, amik együtt, valamint külön-külön is megállják a helyüket a mindennapok során. 

Az Organic Herb Foundation egy minőségi alapozó, ami kiváló fedést biztosít és tökéletes választás a mindennapok során. A színek keverhetőek egymással, hogy megtaláljuk a tökéletes árnyalatot a bőrünk számára. Az üvegedény, amiben érkezik nem csak környezettudatosság szempontjából kiemelkedő, de jól mutat a polcunkon, valamint praktikus a használat során. Mindenképp egy egészséges választás, ugyanis sok esetben az alapozók eltömítik a pórusainkat, amik hosszú távon károsítják a bőrünket, azonban ez a termék levegőzni hagyja, miközben tökéletes fedést biztosít. 

A színes hidratáló krémről már többször írtunk, azonban ebből az összefoglalóból sem maradhat ki. Tökéletes a mindennapi sminkekhez vagy ha éppen sietősen, csak egy kis halovány sminket szeretnénk feltenni. Miközben elfedi a nem kívánt bőrhibákat vagy éppen a karikás szemeinket, hidratálja a bőrünket. Az alapozóval ellentétben természetesebb külsőt tudunk magunknak varázsolni, ugyanis azt fedi el, amire éppen rákenjük. Ennek okán használhatjuk az alapozó mellet, valamint akkor is tökéletes választás, ha csak ezt használjuk a sminkünk során. Szintén üveg tárolóban érkezik, ami az alapozóhoz hasonlóan egy szuper megoldás.

Próbáld ki Te is a DAB Herb márka termékeit, hogy a Te sminked legyen a legragyogóbb, miközben egy fenntarthatóbb életet élsz. A márka további termékeit megtalálod a webshopunkban!