A Dab Herb márka sok szempontból kiemelkedő. Az üzlet tulajdonosa büszke arra, hogy hatékony, bio, magas minőségű, egészséges összetevőket tartalmazó termékeket, felelősségteljes tárolóedényekben kínál.

A DAB Herb márka minőségi termékeket gyárt, mindezt teljesen műanyagmentesen, ennek köszönhetően pedig a sminkelés során sem kell megfeledkeznünk a környezettudatosságról. Emellett minden termék minőségi összetevőkből készül, a valódi természet fedezhető fel bennük!

Ebben a miniblogban szeretnénk nektek bemutatni pár terméket, amik együtt, valamint külön-külön is megállják a helyüket a mindennapok során.

A 3 az 1-ben (alapozó, hidratáló, korrektor) szérumalapozó elfedi a bőrhibákat, a textúrája pedig selymes és extra krémes, így felvitele előtt hidratáló krém használata sem szükséges! A szemöldökszínező nemcsak színezésre alkalmas, hanem vastagabb és teltebb megjelenést is biztosít a szemöldöknek, miközben bírja az egész napos megpróbáltatásokat!

A DAB Herb márka egyik terméke a finoman csillámos, krémes szemhéjpaletta a jázmin virág mámorító illatával. Krémes és csábító, a színek bátran keverhetők egymással, készíthetünk vele sminket a hétköznapokra, egy megbeszélésre vagy éppen a hétvégi buliba. Kíméli, hidratálja a bőrt, megőrzi annak üdeségét, fiatalosságát. Zsíros bőr esetén ajánlott a szemhéjfesték előtt púder felvitele is.

Végezetül pedig a DAB Herb növényi, szerves ajakrúzs, amely 3 fő összetevőből áll. A piros gyökér, mely antibakteriális hatású, az alkanet gyökér, amely bőrpuhító, valamint a répagyökér, amely antioxidáns hatású. Növényi pigmentek biztosítják a színt, aminek köszönhetően sokáig az ajkunkon marad.  A rúzs hidratálja az ajkakat még azután is, hogy a színe halványul.