Szeretnénk nektek újabb smink termékeket bemutatni, melyek társaitok lehetnek a mindennapok során a tökéletes smink elkészítéséhez!

A hétköznapok során sokszor egész nap rohanunk, nincs időnk arra, hogy a sminkünket korrigáljuk, ha éppen nem maradt meg tökéletesen az arcunkon. Erre nyújt megoldást az IDUN Minerals márka szemhéj alapozója.

A termék úgy rögzíti a szemhéjfestéket, hogy az egész nap tartós maradjon. Matt szemhéjfesték alapozó, amely kiegyenlíti a szemhéj felületét, miközben eltávolítja a felesleges zsírt a szemhéjakról. Nem rakódik bele a bőr apró ráncaiba. Tökéletes különleges alkalmakra, amikor tartós sminkre vágyunk vagy éppen a hosszú hétköznapok során.

Érzékeny és zsíros bőrre egyaránt javasolt, valamint 100% vegán, illatanyagmentes, bőrgyógyászatilag tesztelt termék.

A másik fontos készítmény a DAB Herb márka highlightere, ami 3 színben is megtalálható a webshopunkban. 

A vajjal és virágesszenciával készült highlighter kiválóan hangsúlyozza a bőr ragyogását, és csillogó fényt kölcsönöz a fényvisszaverő pigmentek által. Ennek köszönhetően egy kis pluszt tudunk adni az egyszerű sminkünknek, ami egyből feldobja a megjelenésünket! Emellett környezetbarát és újrahasznosítható üvegedénykében kapható. A bőr bármely részén alkalmazható, melyet szeretnénk kiemelni, csak vigyük fel a szemöldökcsontokra, a szemekre, állra, és a felső arccsontra.

További termékeinket megtalálod a webshopon a tökéletes smink elkészítéséhez!