Az új év tökéletes alkalom arra, hogy új szokásokat alakítsunk ki, és jobban odafigyeljünk önmagunkra. Ehhez pedig fontos, hogy olyan termékeket válasszunk, amelyek ápolják és regenerálják a bőrünket, nem pedig roncsolják azt. 

Összegyűjtöttünk pár olyan terméket, amelyek elengedhetetlenek a mindennapok során, és társaink lehetnek a rohanó hétköznapokban. Ezeket a termékeket pedig most 15% kedvezménnyel tudjátok megvásárolni a webshopunkban. 

Először szeretnénk bemutatni pár olyan terméket, amiket az arcápolási rutinotokba könnyen be tudtok építeni és fontos elemei lehetnek a bőrápolásnak. A True Organic of Sweden Make My Day arckréme egy antioxidánsokban gazdag, tápláló, bőrnyugtató készítmény, mely védi a bőrt a külső behatásoktól. Gyulladáscsökkentő hatású, miközben  a bőr megújul, rugalmassá válik, nedvességtartalmát megőrzi és lassítja a bőr öregedési folyamatát. 

Az IDUN Minerals hidratáló olajos széruma intenzív hidratáló, nyugtató és tápláló hatású, mindemellett ragyogást ad a bőrnek és ellensúlyozza a vörösséget és irritációt.  Az IDUN Minerals bársonyos arcradír mélytisztító hatású, eltávolítja az elhalt bőrsejteket, hatására a bőr megújul, bársonyosan sima lesz és új ragyogást kölcsönöz a bőrnek. Végezetül pedig az IDUN Minerals tisztító habja mely hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket és a sminket, miközben a bőrt hidratálja.

Emellett pedig ne felejtsük el az alapdarabokat sem a tökéletes smink elkészítéséhez. Első lépésnek az IDUN Minerals folyékony ásványi alapozóját ajánljuk, amely természetes ragyogást biztosít a bőrnek a pórusok eltömítése nélkül, mellette pedig nem szárítja a bőrt. Megfelelő takarást biztosít a bőrhibáknak, a karikás szemeknek, és egész nap stabilan az arcunkon marad.  A DAB Herb szemöldök színező segítségével megformázhatjuk a tökéletes szemöldököket, úgy hogy közben természetes marad. Az IDUN Minerals szemhéjpalettájával és szempillaspiráljával kiemelhetjük a szemeinket, és minden alkalomhoz megfelelő sminket készíthetünk magunknak.  A DAB Herb növényi rúzsának köszönhetően megkoronázhatjuk a sminkünket vörös ajkakkal, ami bírja az egész napos megpróbáltatásokat, azonban a méretének köszönhetően akkor is tökéletes választás, ha kis táskával indulunk útnak, ugyanis könnyen elfér benne. 

Szerezzétek be Ti is az alaptermékeket most 15% kedvezménnyel!