December a legtöbb embernek az őrült rohanásról szól, hogy mindent elintézzen időben a munkahelyén, megvegye az összes ajándékot és felkészüljön az ünnepi ebédre vagy vacsorára.

A két ünnep között fontos, hogy megpihenjünk és szánjunk időt önmagunkra, hogy az új évbe feltöltődve és energiával telten lépjünk. Tartsunk egy bőrújító kúrát, hogy ne csak a lelkünk, de a bőrünk is ragyogóan kezdje a 2022-es évet! Pihenjünk meg egy kis időre az ünnepi hajtás után, vegyünk fel egy kényelmes ruhát és tegyünk be egy számunkra nyugtató zenét.

Kezdésnek alaposan mossuk meg az arcunkat, hogy eltávolítsuk a napközben ráragadt szennyeződéseket.

Folytatásnak az IDUN Minerals hidratáló arctisztító folyadékkal gyengéden távolítsuk el a sminkünk maradványait, miközben a bőrünk friss marad. Ezután használjuk az IDUN Minerals Bársonyos arcradírt, ami mélytisztító hatású, eltávolítja az elhalt bőrsejteket, hatására a bőr megújul, bársonyosan sima lesz és új ragyogást kölcsönöz az arcunknak. Tegyük fel a True Organic of Sweden SEA ME arcmaszkot, amivel csodálatos Spa élményt varázsolhatunk otthonunkba. A termék használata tisztítja, tonizálja, hidratálja és feszesebbé varázsolja a bőrt. A maszkot hagyjuk fent egy rövid ideig, addig pihenjünk, olvassunk egy jó könyvet és élvezzük az énidőt.

Miután lemostuk a maszkot, használjuk a True Organic of Sweden luxus szérumát, ami ragyogó bőrt varázsol. A tiszta szerves olajok legfinomabb keverékéből áll. Vigyünk fel néhány csepp Face It szérumot az ujjhegyünkre, majd gyengéd mozdulatokkal masszírozzuk bele a bőrünkbe! Ápoljuk a szemünk környékét az IDUN Minerals szemkörnyékápoló szérummal, ami biztosítja a bőr megfelelő nedvességtartalmát a szemek körül is.  Zárásként kenjük be a bőrünket az IDUN Minerals extra tápláló és bőrpuhító éjszakai krémével, amely megfelelően regenerálja a bőrt az éjszaka folyamán. E-vitaminban gazdag, többszörösen telítetlen zsírsavakat tartalmaz, repce- és zabolajjal táplálja a bőrt. A B3 vitamin, a glicerin, valamint a kakaó- és sheavaj együttes hatása helyreállítja a bőr rugalmasságát, frissességét.

Próbáld ki Te is a kúrát, hogy a bőröd és a lelked megújulva lépjen az új évbe!