Közeledik a Húsvét, amikor nem csak a gyerekeket lehet meglepni a tojás vadászat alkalmával!

Felnőttként is részt vehetünk ezekben a játékokban. Csoki meglepetések helyett rejts el más apróságokat szeretteid számára a fűben vagy otthonodban, mint például a Rienne minőségi kozmetikumait, melyeknek garantáltan bárki örülne. Mindenkinek jár egy kis idő, amikor újra felszabadultan gyereknek érezheti magát!

A webshopunkban több olyan terméket is találtok, amik tökéletesek lehetnek erre az alkalomra!

A Make My Day arckrém antioxidánsokban gazdag, tápláló, bőrnyugtató krém, mely védi a bőrt a külső behatásoktól, mindemellett gyulladáscsökkentő hatású. A készítménynek köszönhetően a bőr megújul, rugalmassá válik, nedvességtartalmát megőrzi, és lassítja a bőr öregedési folyamatait is.

A True Organic of Sweden Face It arcszéruma egy luxus szérum a ragyogó bőr számára. A tiszta szerves olajok legfinomabb keverékéből áll, melyek ápolják és táplálják a bőrünket a mindennapok során.

Ha igazán jó és tartós sminket szeretnénk, a smink kezdetén használjuk az IDUN Minerals Iris Primerét. Sima, selymes bőrt eredményez, amely egész nap biztos alapot nyújt a sminkünknek.

A DAB Herb 3 az 1-ben (alapozó, hidratáló, korrektor) szérumalapozó elfedi a bőrhibákat, a textúrája pedig selymes és extra krémes, így felvitele előtt hidratáló krém használata sem szükséges!

Ezek az apróságok mind-mind nagy örömöt tudnak csalni olyan arcára, aki szereti a minőségi termékeket és vigyáz a bőre biztonságára és szépségére. Lepd meg Húsvét alkalmából szeretteid minőségi natúrkozmetikumokkal!