Végre megérkezett a nyár és a jó idő! Itt az ideje, hogy élvezzük a nyár nyújtotta lehetőségeket és kimozduljunk otthonról a családunkkal vagy a barátainkkal. Egy esti bulizás, egy esküvő, egy családi grillezés pedig tökéletes alkalom arra, hogy szép sminket készítsünk!

Fontos, hogy a mindennapi sminkünk során minőségi termékeket használjunk, hogy a bőrünk sokáig egészséges és fiatal maradjon. Sok esetben nagy kárt tehetünk egyes készítményekkel, amiket hosszú távon nehezen tudunk kijavítani. A IDUN Minerals termékcsalád kifejezetten úgy lett kifejlesztve, hogy az érzékeny, nagyobb odafigyelést igénylő bőr számára is megfelelő legyen. 

A márka kizárólag vegán termékeket állít elő, kutatókkal és bőrgyógyászokkal szoros együttműködésben. Termékeik Svédországban főként gyógyszertárakban kaphatók, ez is mutatja, hogy a legszigorúbb előírásoknak is megfelelnek. A sminketrmékek mellett, bőrápolók egyaránt megtalálhatók palettájukon. A magas színvonalú és kiváló minőségű termékek érzékeny és problémás bőrre is egyaránt használhatók. A kozmetikumok mindegyike hypoallergén és paraben mentes, kizárólag újrahasznosított csomagolásban kerül értékesítésre, valamint a termékeket állatokon nem tesztelik. 

A következő hetekben szeretnénk közelebbről bemutatni az IDUN Minerals termékcsaládba tartozó sminkek egyes elemeit, amik a tökéletes nyári smink elkészítésében fontos szerepet játszanak. Az első és legfontosabb, hogy megtaláljuk a számunkra megfelelő alapozót, ami tökéletes fedést biztosít, miközben levegőzni hagyja a bőrt. Mindenkinek más-más színárnyalat a megfelelő, aminek a kiválasztása meghatározó, annak érdekében, hogy ne térjen el a testünk színétől. 

A termékcsaládba tartozó folyékony ásványi alapozó több színben is megtalálható a webshopunkban. A készítmény természetes ragyogást biztosít a bőrnek, miközben elfedi az esetleges bőrproblémákat, és szép egyenletes felületet hoz létre az arcon. A folyékony ásványi alapozó nem tömíti el a pórusokat, valamint nem szárítja a bőrt. Minőségi alapanyagokból állították elő, aminek köszönhetően pozitív hatásai vannak az arcbőrünkre, és az egész napos viselése sem tesz kárt a bőrünkben. Hidratáló áfonyamag-olajjal, antioxidánsokkal és glicerinnel  van dúsítva, amik mind-mind elősegítik a bőrünk fiatalságának és egészségének fenntartását. 

Sokszor vannak olyan időszakok az életünkben, amikor nem vagyunk megelégedve az arcunk aktuális állapotával, ennek okán alapozót használunk a mindennapok során. A Freja alapozó pont abban nyújt segítséget, hogy míg a megfelelő fedést biztosítja, ápolja és hidratálja a bőrt. Fontos, hogy olyan alapozókat használjunk a bőrünkre, ami lélegezni hagyja azt, valamint nem azt a hatást érzékeljük, mintha egy maszk réteg lenne a bőrünk felületén. 

Most pedig egy szuper akciót is hoztunk Nektek, ugyanis az IDUN Minerals folyékony ásványi alapozó, most 9590 Forint helyett 8590 Forintért a tiéd lehet! Próbáld ki Te is és tapasztald meg a minőségi termékek által nyújtott előnyöket. 

A webshopunkban minden részletet megtalálsz, valamint a termékcsaládba tartozó további termékek közül is tudsz válogatni!