Sminkelj az IDUN Minerals termékeivel!

Még van pár napunk a nyárból, így itt az ideje, hogy elővedd az élénkebb színeket, és kiélvezd a nap utolsó nyári sugarait! Megmutatjuk Neked, hogy miket használj hozzá, hogy tartós legyen, és bírja az egész napi megpróbáltatásokat! 


Bemutatunk néhány különböző sminket, amit Te is el tudsz készíteni egy szuper nyári napra! Igyekeztünk olyan sminkeket bemutatni, amik könnyen elkészíthetőek és nem igényelnek nagy szaktudást!

Az első smink maga az alap, ami egy ragyogó, barnás-bronzos szemsmink. Először vidd fel a teljes mozgó szemhéjadra a bronzos szemhéjpúdert. Az árnyékvonalakra pedig satírozz barna színt. Ezután húzd ki a felső szempillavonalad szemhéjtussal. Ez a lépés kihagyható, ugyanis enélkül is mutatós lesz a végeredmény. Eldöntheted, hogy milyen “cicaszemeket” szeretnél varázsolni magadnak, ugyanis tudod változtatni a tusvonal hosszúságát és a vastagságát egyaránt. Majd a szempillavonalad alá tegyél egy kis barnát. Végül használj szempillaspirált a smink teljessé tételéhez. A smink elkészítéséhez használd az IDUN Minerals Lavendel szemhéjpúder palettát, a Kol személytust, és a Silfr szempillaspirált.

Az alapunk a már bemutatott barnás-bronzos szemsmink, aminél a csavar egy élénkebb árnyalat a szemzugba! Igazán egyszerű elkészíteni, de a mindennapi megjelenésünket mégis egy picit feldobja! Mindenki maga tudja kiválasztani, hogy melyik szín passzol hozzá a leginkább, és melyikkel lesz tökéletes a végeredmény. Mi az IDUN Minerals Norrlandssyren szemhéjpalettát ajánljuk hozzá, amely színeiből mindenki tud válogatni magának a smink elkészítéséhez. Abban az esetben, ha a színt jobban rávisszük a felső szemhéjra, akkor egy még látványosabb eredményt kapunk. Úgy, hogy még mindig csak egyetlen árnyalattal dobtuk fel natúr szemsminkünket. Magát a “cicaszem” sminket is elkészítheted a színek valamelyikével.

Ne felejtsd el a csillogást sem! Bátran használj csillogást a tökéletes nyári smink elkészítéséhez, ugyanis a csillogásból sosem elég! A legegyszerűbb árnyalatok is tudnak igazán különleges végeredményt nyújtani, ha mersz kísérletezni a színekkel és az árnyalatokkal. Találd meg a hozzád leginkább passzoló sminket, amiben a legjobban érzed magad és magabiztosan viseled. A fentebb említett palettákban nagyon szép csillogó árnyalatokat találsz.

A szemsminkedet párosítsd a megfelelő alapozóval, szempillaspirállal, valamint rúzzsal.

Keresd a webshopban termékeinket, amik garantáltan bírják az éjszakába nyúló bulizást, valamint a mindennapi rohanást! Ráadásul most szuper KIÁRUSÍTÁST tartunk, minden terméket 50-70% kedvezménnyel vásárolhatsz meg!