Az előző miniblogunkban bemutattuk Nektek az IDUN Minerals folyékony ásványi alapozóit, a héten pedig a szemhéjpalettákon a sor, melyek tökéletesek a nyári sminkünk elkészítéséhez. 

Sajnos az elmúlt időszakban kevés olyan alkalmunk volt, amikor készíthettünk magunknak egy igazán szuper sminket, ugyanis nem volt hely, ahova mehettünk volna. Azonban most elérkezett az idő, hogy elővegyük a smink felszerelésünket és valami igazán különlegeset varázsoljunk. 

Az IDUN MINERALS egy olyan vegán kozmetikumokat gyártó márka, ami érzékeny és problémás bőrre is egyaránt használható, így mindenki számára tökéletes választás. A Norrlndssyren és Lavendel szemhéjpaletták könnyen alkalmazható, magas pigmentű szemhéjpúderek, amik matt és csillogó árnyalatokat is tartalmaznak! 

Fontos, hogy olyan termékeket válasszunk, amik bírják a mindennapos megpróbáltatásokat, a hosszú estéket, egy felejthetetlen bulit vagy egy meleg nyári napot. Sokszor csak reggel van időnk arra, hogy elkészítsük a sminkünket és a nap további részében már nincs alkalmunk arra, hogy komolyabb javításokat végezzünk. Ennek okán elsődleges, hogy olyan szemhéjfestéket válasszunk, ami egész nap stabil marad és még este is tökéletesen ragyog a szemünkön. 

A IDUN Minerals szemhéjpalattákban sok-sok igazán különleges szín található, de emellett egyszerűbb árnyalatokat is felfedezhetünk, ennek köszönhetően pedig minden eseményre tudunk magunknak megfelelő sminket készíteni. 

A csillogó színeknek köszönhetően igazán bulis sminket is készíthetünk, de akár egy állásinterjúra szükséges visszafogottabb külsőhöz is találunk megfelelő árnyalatokat. Kísérletezzünk a színekkel és varázsoljunk különleges sminket magunknak. Ugyanis eljött az idő, hogy végre kiszakadjunk az unalmas hétköznapokból, időt töltsünk a családunkkal és barátainkkal, a megjelenésünket pedig tökéletesen fel tudjuk dobni egy egyszerű vagy akár extravagáns sminkkel. 

Most pedig egy szuper akciót is hoztunk Nektek, ugyanis az IDUN Minerals szemhéjpalettákat, most 8290 Forint helyett 7290 Forintért vásárolhatjátok meg! Próbáld ki Te is és tapasztald meg a minőségi termékek által nyújtott előnyöket. 

A webshopunkban minden részletet megtalálsz, valamint a termékcsaládba tartozó további termékek közül is tudsz válogatni!