Fontos, hogy a bőrünkre olyan termékeket használjunk, melyek jó minőségűek, ugyanis sok esetben komoly károkat tudunk okozni, ha nem a megfelelő készítményeket választjuk. Válassz olyan készítményeket, amik kizárólag jótékony hatással rendelkeznek!

Gondosan válogatjuk a márkákat, amelyek megfelelnek a Rienne filozófiájának, azaz természetes, vegán, fenntartható, környezettudatos, egyedülálló, kiváló minőségű termékeket találtok nálunk. Webshopunkban külföldön rendkívül kedvelt, egyediségüknél fogva páratlan márkák találhatók, melyek teljesen új színt jelentenek hazánk kozmetikum piacán, hiszen csak és kizárólag a Rienne Natural Beautyshop forgalmazásában kerülnek értékesítésre.

Ide tartozik az IDUN Minerals márka is, ami kizárólag vegán termékeket állít elő, kutatókkal és bőrgyógyászokkal szoros együttműködésben. Termékeik Svédországban főként gyógyszertárakban kaphatók, ez is mutatja, hogy a legszigorúbb előírásoknak is megfelelnek.  Bőrápolók és sminktermékek egyaránt megtalálhatók palettájukon. A magas színvonalú és kiváló minőségű termékek érzékeny és problémás bőrre is egyaránt használhatók.

Az elmúlt hetekben részletesebben is bemutattuk a márkahoz tartozó különböző termékeket, amik tökéletes társak lehetnek a mindennapok során. A segítségükkel ragyogó nyári sminkeket készíthetsz, amik bírják az egész napos megpróbáltatásokat!

Most pedig egy szuper akciót hoztunk, ugyanis a Freja folyékony ásványi alapozókat, valamint a szemhéjpúder palettákat kedvezményes áron megvásárolhatod a webshopban

Ne maradj le a minőségi termékek által nyújtott lehetőségekről!