Az eheti mini blogban szeretnénk részletesebben bemutatni 2 márkát, amit megtaláltok a webshopban, így Ti is könnyebben tudtok döntést hozni, hogy melyik termékeket válasszátok!

Nálunk jó helyen jársz, ha  a természetesség, fiatalosság, a szép és egészséges bőr, valamint az esztétikus külső mellett fontos számodra az egészséges életmód és környezetünk védelme is.

A webshopban kézzel készített, illetve kisebb manufaktúrákból származó természetes és vegán kozmetikumokat találsz, melyek gyümölcsökből, gyógynövényekből, virágokból, vajakból, illóolajokból  és természetes hozzáadott alapanyagokból készülnek.

A True Organic of Sweden eredeti Svédországban készített, tiszta természeti forrásból és organikus összetevőkből álló bőrápoló termékcsalád. A termékek a bőr kifinomult, természetes szerkezetével harmonizálva fejtik ki hatásukat. A cég arra törekedett, hogy a lehető legkevesebb összetevőből a lehető legjobb hatást tudja kihozni. Az összetevők egymással együttműködve, összhangban hatnak a bőrre. A kizárólag organikus összetevőkből álló termékcsalád kiváló választás, egy természetes befektetés egészségünkbe. A cég szívén viseli a környezet védelmét is, a fenntartható csomagolás által támogatja azt.

A Natural LaLinda palettáján megtalálhatók baba- és kisgyermek ápoló termékek, várandós kismamáknak fejlesztett termékek, valamint egyéb természetes és bio bőrápoló termékek is. A cég a termékek gyártása során kizárólag növényi kivonatokat és virágesszenciákat használ, mint például rózsa, boszorkánymogyoró, tiszta aloe vera, stb. Ezek jótékony és hidratáló hatással vannak a bőrre. Az illóolajok, mint a mandulaolaj vagy a jojobaolaj, rugalmassá és puhává teszik a bőrt. A gyártás során az ősi bőrápolási receptek, a bio alapanyagok és gyógynövény esszenciák kombinációját alkalmazzák, a legtisztább és legtermészetesebb kozmetikumok és bőrápolók létrejöttéhez.