Itt van újra a Halloween, amit egyre többen ünnepelnek Magyarországon is. Beöltözős bulikat tartanak, feldíszitik a házukat vagy éppen ‘csokit vagy csalunk-ot’ játszanak!

A töklámpás, a jelmezes kéregetés, de még az almahalászat eredete is az ókorba nyúlik vissza. A kelta eredetű ünnepet egy pápa próbálta elhalványítani mindenszentek napjával.  Halloween Amerikában az egyik legnépszerűbb ünnep, és nem mellesleg óriási üzlet is. A Halloween elnevezés valamikor a 16. században alakult ki. A mindenszentek előtti éjszakát az írek All Hallows Eve (Minden Szentek Estéje) néven illették, a skótok ezt egyszerűsítették Halloweenre.

A beöltözős bulik alkalmával készíthetünk magunknak igazán különleges sminkeket. Ilyenkor megjelennek a legijesztőbb alakok, a legnépszerűbb sorozat és film karakterek is. 

Nem feltétlenül kell extra jelmezeket készítenünk, könnyen meg tudjuk oldani azokból a ruhákból, amiket otthon találunk. Nagyon sok sminket könnyű elkészíteni, lehetünk Bond lányok, vámpírok, bohócok vagy éppen beöltözhetünk valakinek a kedvenc sorozatunkból.

A webshopunkban mindent megtalálsz a tökéletes smink elkészítéséhez, a rúzstól kezdve egészen a ragyogást adó highlighterig! Készülj Te is a Halloweenre, hogy a te jelmezed legyen a legjobb!