A webshopunkban különböző csomagokat találtok, melyekbe olyan alaptermékeket gyűjtöttünk össze, melyek segítségével egy csomagban könnyedén meg tudjátok vásárolni a különböző sminkeket és arcápolási rutinhoz szükséges készítményeket.

A mai miniblogban a “Kényeztetés” névre keresztelt csomagot szeretnénk Nektek kicsit részletesebben bemutatni, és azt, hogy pontosan hogy tudjátok használni ezeket a termékeket a mindennapok során.

Az IDUN Minerals termékcsaládhoz tartozó tápláló nappali arckrém egy száraz bőrre való készítmény, amely intenzíven védi és hidratálja a bőrt. Az E-vitamin és a folsav ellensúlyozza a külső behatásokat, a zab- és repceolaj ápoló és tápláló hatású, a kakaó és sheavaj pedig puhává varázsolja a bőrünket. 

A True Organic of Sweden Sea Me arcmaszkja segít a tökéletes ellazulásban egy hosszú nap után. Egy forró fürdő kíséretében kenjük fel az arcunkra és hagyjuk egy kicsit rajta, majd bő, langyos vízzel öblítsük le.  Az algás arcmaszk használata tisztítja, tonizálja, hidratálja és feszesebbé varázsolja a bőrt.

A DAB Herb márka egyik terméke a finoman csillámos, krémes szemhéjpaletta a jázmin virág mámorító illatával. Krémes és csábító, a színek bátran keverhetők egymással, készíthetünk vele sminket a hétköznapokra, egy megbeszélésre vagy éppen a hétvégi buliba. Kíméli, hidratálja a bőrt, megőrzi annak üdeségét, fiatalosságát. Zsíros bőr esetén ajánlott a szemhéjfesték előtt púder felvitele is.

Végezetül pedig a DAB Herb növényi, szerves ajakrúzs, amely 3 fő összetevőből áll. A piros gyökér, mely antibakteriális hatású, az alkanet gyökér, amely bőrpuhító, valamint a répagyökér, amely antioxidáns hatású. Növényi pigmentek biztosítják a színt, aminek köszönhetően sokáig az ajkunkon marad.  A rúzs hidratálja az ajkakat még azután is, hogy a színe halványul.

Próbáljátok ki Ti is a csomagot és élvezzétek a kényeztetést!