A legfontosabb a számunkra, hogy webshopunkban olyan termékeket találjatok, amelyek magas minőségűek és használatukkal nem károsítjuk a környezetünket, sem pedig bőrünket!

Minden termékünk ellenőrzött gazdaságokban termesztett alapanyagokból készül, a kiváló minőség és a folyamatos ellátás érdekében. Természetes és vegán alapanyagok, természetünk kincsei alkotják a kozmetikumok összetételét. Regeneráló hatásuk segít, hogy bőröd fiatal maradjon, káros behatások nélkül. A termékek nagy része kézzel készül manufaktúrában, környezetbarát csomagolással és gyártási eljárással.

A Rienne csak olyan terméket kínál, mely nem tartalmaz semmilyen állati eredetű összetevőt, és állatokon nem tesztelték.

A kizárólag étkezési és növényi, valamint egyéb természetes összetevőkből készült termékek alapanyagai egytől-egyig ellenőrzött farmokról származnak, gondosan válogatva kerülnek gyártásba. Sajátosságuk, hogy a különböző növények minden egyes részét felhasználva jönnek létre ezek a szépségipari remekek, finomított ásványi anyagokkal, melyek regenerálják, újraépítik és szépítik a bőrt.

 

A különböző olajok és növények speciális mixtúrája gyulladáscsökkentő és bőrjavító hatást is eredményezhet, így akár aknés bőrre is használható.

Biztos lehetsz benne, hogy nálunk kivétel nélkül exkluzív és prémium minőségű, természetes és vegán alapanyagú kozmetikumokat találsz.

Mindegyik márka számára egyaránt kiemelt fontosságú Földünk, környezetünk védelme, ezt több módon is támogatják. A természetes összetevők, az újrahasznosított csomagolás, a környezettudatos gyártási folyamatok mind azt a célt szolgálják, hogy a természet megóvása mellett, azzal összhangban, de egészségesen éljünk.

Válaszd te is a magas minőségű, környezetbarát termékeket, és vásárolj a Rienne webshopjából!