A célunk az, hogy a webshopunkban olyan termékeket találj, amelyek magas minőségűek és használatukkal nem károsítjuk a környezetünket, sem pedig bőrünket! A termékeket pedig most akár 70% kedvezménnyel is megvásárolhatod!

Minden termékünk ellenőrzött gazdaságokban termesztett alapanyagokból készül, a kiváló minőség és a folyamatos ellátás érdekében. Természetes és vegán alapanyagok, természetünk kincsei alkotják a kozmetikumok összetételét. Regeneráló hatásuk segít, hogy bőröd fiatal maradjon, káros behatások nélkül. A termékek nagy része kézzel készül manufaktúrában, környezetbarát csomagolással és gyártási eljárással.

A Rienne csak olyan terméket kínál, melyek nem tartalmaznak semmilyen állati eredetű összetevőt, és állatokon nem tesztelték.

A kizárólag étkezési és növényi, valamint egyéb természetes összetevőkből készült termékek alapanyagai egytől-egyig ellenőrzött farmokról származnak, gondosan válogatva kerülnek gyártásba. Sajátosságuk, hogy a különböző növények minden egyes részét felhasználva jönnek létre ezek a szépségipari remekek, finomított ásványi anyagokkal, melyek regenerálják, újraépítik és szépítik a bőrt.


A különböző olajok és növények speciális mixtúrája gyulladáscsökkentő és bőrjavító hatást is eredményezhet, így akár aknés bőrre is használható.

Biztos lehetsz benne, hogy nálunk kivétel nélkül exkluzív és prémium minőségű, természetes és vegán alapanyagú kozmetikumokat találsz.

Válaszd te is a magas minőségű, környezetbarát termékeket, és vásárolj a Rienne webshopjából most akár 70% kedvezménnyel!