Közeledik a nyár, így itt az ideje az élénkebb, erősebb sminkeknek, amiket könnyen el tudunk készíteni. Mi pedig megmutatjuk Nektek, hogy miket használjatok hozzá, ahhoz, hogy tartós legyen és bírja az egész napi megpróbáltatásokat!

3 sminket szeretnénk Nektek bemutatni, amit Ti is el tudtok készíteni egy esti teraszozás vagy baráti összejövetel alkalmával! Igyekeztünk olyan sminkeket bemutatni, amik könnyen elkészíthetőek és nem igényelnek nagy szaktudást! 

Az első smink maga az alap, ami egy ragyogó, barnás-bronzos szemsmink.  Először vidd fel a teljes mozgó szemhéjadra a bronzos szemhéjpúdert. Az árnyékvonalakra pedig satírozz barna színt. Ezután húzd ki a felső szempillavonalad a fekete szemhéjtussal. Ez a lépés kihagyható, ugyanis enélkül is mutatós lesz a végeredmény. Eldönthetjük, hogy milyen cicaszemeket szeretnénk varázsolni magunknak, ugyanis tudjuk változtatni a tusvonal hosszúságát és a vastagságát egyaránt. Majd a szempillavonalad alá tegyél egy kis barnát. Végül használj szempillaspirált a smink teljessé tételéhez.  A smink elkészítéséhez használd az IDUN Minerals Lavendel szemhéjpúder palettát, valamint a Kol személytust, végezetül pedig a Silfr szempillaspirált

Az alapunk a már bemutatott barnás-bronzos szemsmink, aminél a csavar egy élénkebb árnyalat a szemzugba! Igazán egyszerű elkészíteni, de a mindennapi megjelenésünket mégis egy picit feldobja! Mindenki maga tudja kiválasztani, hogy melyik szín passzol hozzá a leginkább és melyikkel lesz tökéletes a végeredmény. Mi az IDUN Minerals Norrlandssyren szemhéjpalettát ajánljuk hozzá, amely színeiből mindenki tud válogatni magának a smink elkészítéséhez. Abban az esetben, hogyha a színt jobban rávisszük a felső szemhéjra, akkor egy még látványosabb eredményt kapunk. Úgy, hogy még mindig csak egyetlen árnyalattal dobtuk fel natúr szemsminkünket. 

Ha szeretnénk élénkebb végeredményt kapni és többet képzeltünk el egy leheletnyi színnél, jöhetnek az ütősebb megoldások, mikor a teljes szemhéj megkapja az élénkséget. Ekkor még mindig elkészíthetjük a fentebb említett alapot, amibe belekeverjük a színeket, így visszafogott de mégis különleges végeredményt kaphatunk. Tehetünk más színt a szemzugba, mint, amit a szemhéjunkra teszünk, legyünk bátrak és merjünk kísérletezni a színekkel!

Magát a cicaszem sminket is elkészíthetjük neon árnyalatban, ugyanis találhatunk színes tusokat, valamint szempillaspirálokat kifejezetten élénk színekben.

Ne felejtsük el a csillogást sem! Használjunk csillogó szemhéjpúdereket a tökéletes nyári smink elkészítéséhez, ugyanis a csillogásból sosem elég! A legegyszerűbb árnyalatok is tudnak igazán különleges végeredményt nyújtani, ha merünk kísérletezni a színekkel és az árnyalatokkal. Találd meg a hozzád leginkább passzoló sminket, amiben a legjobban érzed magad és magabiztosan viseled. A fentebb említett palettákban nagyon szép csillogó árnyalatokat találtok. 

A szemsminkedet párosítsd a megfelelő alapozóval, szempillaspirállal, valamint rúzzsal. 

Mindféle variációban el tudjuk készíteni, mivel lehet hangsúlyos a szemünk, a szánk vagy éppen mind a kettő. Tudjuk a szettünkhöz párosítani vagy éppen a kiegészítőnkhöz, esetleg egy fesztivál esetén az ottani hangulathoz! A képzeletünk szab határt a tökéletes sminkünkhöz!

Keresd a webshopban az IDUN Minerals termékeit, amik garantáltan bírják az éjszakába nyúló bulizást, valamint a mindennapi rohanást!