Használd ki az 50%-os AKCIÓNK, és töltsd fel készleteidet a nyári időszakra, hogy minden terméked meglegyen a tökéletes sminkhez és arcápoláshoz!

A Dab Herb márka sok szempontból kiemelkedő. Crissy, az üzlet tulajdonosa büszke arra, hogy hatékony, bio, magas minőségű, egészséges összetevőket tartalmazó termékeket, felelősségteljes tárolóedényekben kínál. A márka minőségi termékeket gyárt, mindezt teljesen műanyag mentesen, ennek köszönhetően pedig a sminkelés során sem kell megfeledkeznünk a környezettudatosságról.

A smink alapja az alapozás, valamint a bőrhibák elfedése, így ebben a miniblogban szeretnénk nektek bemutatni két terméket, amik együtt, valamint külön-külön is megállják a helyüket a mindennapok során.

Az Organic Herb Foundation egy minőségi alapozó, ami kiváló fedést biztosít, és tökéletes választás a mindennapok során. A színek keverhetőek egymással, hogy megtaláljuk a tökéletes árnyalatot a bőrünk számára. Az üvegedény, amiben érkezik nem csak környezettudatosság szempontjából kiemelkedő, de jól mutat a polcunkon is, valamint praktikus a használat során. Mindenképp egy egészséges választás, ugyanis sok esetben az alapozók eltömítik a pórusainkat, amely hosszú távon károsítják a bőrünket, azonban ez a termék levegőzni hagyja, miközben tökéletes fedést biztosít.

A matt fekete szemhéjkihúzó társad lehet a mindennapok során, ugyanis bírja a megpróbáltatásokat, és akár 8-10 órán keresztül is a szemünkön marad. A kókuszhéjporhoz több napon keresztül szerves gyógynövényszirmokat, nyugtató körömvirágot, vitaminokban gazdag rózsát és levendulát adagolnak. Az fúzió folyamata ennek a terméknek a lényege, mivel felszabadítja a növényi illóolajokat, és az átkerül a kókuszhéjporba, a termék ezáltal tökéletes fekete fedést kölcsönöz a szembőrnek, és kiemeli a szempillákat is.

Próbáld ki Te is a DAB Herb márka termékeit, hogy a Te sminked legyen a legragyogóbb, miközben egy fenntarthatóbb életet élsz. A márka további termékeit megtalálod a webshopunkban!