Egyre melegebb az idő, és ilyenkor sokszor a legapróbb smink is zavaró lehet az arcunkon. Minden nehéznek tűnik, és azt érezzük, hogy bőrünk nem kap levegőt, miközben folyik rólunk a víz.

A Dab Herb színezett hidratáló krém olyan tanúsított organikus összetevőkből készült, amelyek természetes növényi kivonatok segítségével elősegítik a bőr regenerálódását, hidratáltságát, miközben egészséges alapszínt biztosítanak a bőrnek. Nyugtató és gyógyító hatású, a meleg évszakokra kifejezetten jó választás, ugyanis megőrzi a bőr üdeségét, és légáteresztő, miközben elfedi a bőrhibákat.

Tökéletes mindazok számára, akik nem szeretnének alapozót használni, de egészséges fedést szeretnének bőrüknek a mindennapok során.

Fontos, hogy olyan termékeket válasszunk a sminkünkhöz, amiben jól érezzük magunkat és nem azt várjuk egész nap, hogy végre lemoshassuk a sminkünket.

Egy alap smink elkészítésével magabiztosabbak lehetünk, valamint a nehéz napokon az elkészülés motivációt és lendületet adhat, hogy igenis jó napunk legyen!

A webshopon több olyan terméket is találtok, amivel elkészíthetitek a tökéletes sminket, legyen szó munkáról vagy éppen egy pénteki buliról.

Ráadásul május 27. és 31. között bármely DAB Herb termék vásárlása esetén, AJÁNDÉK True Organic of Sweden arcmaszkot adunk ajándékba❗️