A téli időszakban nagyon fontos a bőrápolás, és hogy vigyázzunk a bőrünkre a mindennapi megpróbáltatások során, ugyanis a szeles idő és a hideg komoly károkat okozhatnak.  Ma egy olyan terméket mutatunk be, ami segít nekünk az arcápolásban, miközben a sminkünkbe is beilleszthetjük!

A DAB Herb márka színes hidratálókréme több szempontból is tökéletes választás, ugyanis hidratál és közben takar is, aminek köszönhetően a sminkünk szerves része lehet. 

A színezett hidratálókrém olyan tanúsított organikus összetevőkből készült, amelyek természetes növényi kivonatok segítségével elősegítik a bőr regenerálódását, hidratáltságát, miközben egészséges alapszínt biztosítanak a bőrnek. Tökéletes mindazok számára, akik nem szeretnének alapozót használni, de egészséges fedést szeretnének bőrüknek.

Fontos, hogy olyan termékeket válasszunk, amelyek levegőzni hagyják a bőrünket, és nem tömítik el a pórusokat. A hidratáló krém segítségével eltakarhatjuk a bőrhibákat, de nem teszünk kárt az arcunkban. 

Nyugtató és gyógyító hatású (hideg évszakokra kiváló), megőrzi a bőr üdeségét, légáteresztő, elfedi a bőrhibákat.

A webshopunkban sok-sok terméket találtok, amik az arcápolás mellett a tökéletes smink elkészítésében is társaitok lehetnek!