A mai miniblogban szeretnénk Nektek részletesebben bemutatni a True Organic of Sweden márkát és azt, hogy miért is érdemes az arcápolási rutinunkba beleilleszteni ezeket a termékeket!

A True Organic of Sweden egy eredeti Svédországban készített, tiszta természeti forrásból és organikus összetevőkből álló bőrápoló termékcsalád. A termékek a bőr kifinomult, természetes szerkezetével harmonizálva fejtik ki hatásukat. A cég arra törekedett, hogy a lehető legkevesebb összetevőből a lehető legjobb hatást tudja kihozni. Az összetevők egymással együttműködve, összhangban hatnak a bőrre. A kizárólag organikus összetevőkből álló termékcsalád kiváló választás, egy természetes befektetés bőrünk egészségébe. A cég szívén viseli a környezet védelmét is, a fenntartható csomagolás által támogatja azt.

Palettájukon több olyan termék is van, amely ápolja és megújítja bőrünket a mindennapok során, így folyamatosan frissnek és energiával telinek érezhetjük magunkat. Varázsolj otthonodba csodálatos Spa kezelést a tápláló Sea Me arcmaszkkal. A termék használata tisztítja, tonizálja, hidratálja és feszesebbé varázsolja a bőrt.

A Make My Day arckrém antioxidánsokban gazdag, tápláló, bőrnyugtató krém, mely védi a bőrt a külső behatásoktól, emellett pedig gyulladáscsökkentő hatású. Használatával a bőr megújul, rugalmassá válik, nedvességtartalmát visszanyeri és megőrzi. Lassítja a bőr öregedési folyamatát. A forradalmian új összetevője (Algica) lehet a jövő környezetbarát UV-szűrője.

A Body Buddy csábító illatú testápoló krém használata puha, selymes, ragyogóan hidratált bőrt eredményez. Mindennapi használata ajánlott, kenjük be magunkat fürdés után, hogy puha bőrrel térhessünk nyugovóra.

Válaszd Te is minőséget, és válaszd a True Organic of Sweden termékeit!