A mindennapi rohanásban sokszor elhanyagoljuk saját magunkat, és nincs elég “énidő” a hétköznapok során, amikor picit megpihenünk és testileg-lelkileg megújulunk. Fontos, hogy a 2022-es évben elhatározzuk, hogy több időt szánunk magunkra, amikor elvonulunk és relaxálunk. 

Mi most hoztunk pár ötletet arra, hogy miként lehet a Spa élményt a fürdőszobádba varázsolni, és milyen apróságokat lehet tenni azért, hogy egy picit új erőre kapjunk a rohanós hétköznapok során. 

Ilyenkor érdemes egy forró fürdőt készíteni, feltenni egy arcpakolást és a kedvenc könyvünk, valamint egy megnyugtató zene társaságában ellazulni és élvezni a meleg habokat. Figyeljünk önmagunkra, ugyanis a mindennapi teendőinket akkor tudjuk céltudatosan és produktívan végezni, ha kellő motivációnk van hozzá és kiegyensúlyozottak vagyunk!

A fürdő során használd a True Organic Of Sweden Sea Me arcmaszkját, ami ápolja és megnyugtatja a bőrödet, segítségével pedig tényleg azt érezheted, hogy éppen egy wellness központban pihensz. Miután kellő ideig az arcunkon hagytuk, bő vízzel távolítsuk el, és egy puha törölköző segítségével szárítsuk meg a bőrünket.  

Ezután kenjük fel az arcunkra a Face It arcszérumot, ami ragyogóvá varázsolja a bőrünket! A tiszta szerves olajok legfinomabb keverékéből áll, így igazán puhává teszi az arcunkat. Vigyünk fel néhány csepp Face It szérumot az ujjhegyünkre, majd gyengéd mozdulatokkal masszírozzuk az arcbőrünkbe, így kapva a tökéletes végeredményt.

Szánj magadra Te is időt és élvezd a kényeztetést minőségi termékekkel!